31 jul 2009, 18:39

Вместо песен 

  Poesía » De amor
453 0 3

 

                                                       Вместо песен

                                                                     На Стоян

 

                                                   Всеки и сам може

                                                      песен да запее,

                                                   но обичта при двама

                                                     отива да живее.

                                                   Ние с теб деляхме

                                                     детските мечти

                                                     и молехме живота

                                                        да ги пощади.

                                                     Момчето от квартала-

                                                         така не остаря...

                                                      И днес все още скиташ,

                                                          с песен на уста.

                                                       Там къщата я няма.

                                                           Дворът запустя.

                                                          Но обичта остана,

                                                           да пази младостта.

    

                                                                           Wali. (Виолета Томова)

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??