6 ago 2013, 15:09  

Вместо ресто 

  Poesía » Civil
615 0 1

Вместо  ресто

 

 

 Пожелание за бъднини

 

Той е подлец по природа,

все е по дирята на вълчия нрав.

За депутат избра го народа,

дано на всички ни гърба да е здрав!

 

 Признато

 

Отвсякъде вопли до Бога -

толкова ангели на грешен адрес?!

Да си трая  вече не мога...

Дявол съм! - ще им кажа. И то, още днес.

 

Оксиморон

 

Оксоморонно намръщен ме перна

петъчният  парламентарен  контрол.

Залата  празна... никой се не мярна

- тук царуват само интриги и разкол.

 

Българска  икономика

 

Икономиката икономична - дело на всеки!

По-младите може и да не знаят

лозунга, запречил всички пътеки.

За жалост, не помогна! Дошъл ù бе краят.

 

 Преход 

 

Сега сме второупотребници блажени

- планетата на нас е вече тясна,

от вси земи: бикини, шапки, сутиени

- пробвана стока... и гарантирано прясна.

 

 

 

© Запрян Колев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??