17 sept 2020, 5:34

Вместо зародиш 

  Poesía » Verso libre, Otra
377 0 3

Липсата 

заема едно точно определено място 

вътре в теб. 

И расте. Като зародиш.

Точно там.

Вместо него.

 

© Надежда Тошкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??