17.09.2020 г., 5:34 ч.

Вместо зародиш 

  Поезия » Свободен стих, Друга
373 0 3

Липсата 

заема едно точно определено място 

вътре в теб. 

И расте. Като зародиш.

Точно там.

Вместо него.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??