15 oct 2007, 9:09

Внимание... опасност... 

  Poesía
432 0 2

Obra no adecuada para menores de 18 años

Можеш ли да заспиш?
Тази нощ е толкова гореща...
Затвориш ли очи,
твоето тяло ме усеща...
Не те виждам да отричаш,
харесва ти - така е.
Казваш, че си голямо момче,
е хайде впечатли ме...
Направи го с любов
(така, че да ми хареса).
Смути възражението ми
с поглед, Любовнико.
Можеш ли да го направиш?
Внимавай, Скъпи,
това, на което си играем, е опасно...
До кацането в полуделия
град. Направи го страстно,
така, че да го искам пак.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не е подходящо за автори под 18 години!!!
    Но е много хубаво!
  • Малка палавница....хахахаха
    Това,на което си играеш е опасно...дано наистина го знаеш...
Propuestas
: ??:??