Честит 14 февруари на всички влюбени, на тези, на които им предстои да се влюбят, и на онези, които поне веднъж в живота си са били влюбени!
Госпожици, бъдете предпазливи –
не впервайте в Поета поглед клет!
Поет е той, а те безсрамно лъжат,
особено във Интернет!
Поетите са вируси опасни
и влезнат ли в главите ви – погром!
Шептят ви тихо стихове прекрасни,
след туй – разлъка, мъка, стон...
Тях ги не хваща никой „антивирус”,
ваксини още няма срещу тях .
Рушат семейства, къщи... (и колиби! )
Превръщат всичко в пух и прах.
Затуй, търсете някой по-замòтан
с кесия щедра и със косъм чист,
за предпочитане – да е имотен,
или пък в краен случай – пародист!
© Димитър Ганев Todos los derechos reservados