Аз съм жива вода -
омагьосах сърцето ти.
Всичко в него събрах
и ще бъде довеки.
Аз съм тиха вода,
тихо лягам във скута ти,
тихи думи шептя
за мечтите пропъдени.
Аз съм нежна вода,
нежно галя очите ти.
Любовта закъсняла
с нежност топли душите ни.
Аз съм бърза вода,
бързо тичам към залеза.
Там, завинаги, знам,
ще останем с теб двамата.
© Роза Василева Todos los derechos reservados
БРАВО!!!