18 feb 2009, 9:30

Вода 

  Poesía » Filosófica
767 0 5
Сега или утре.
Никога вече - завинаги.
Някъде просто изчезва брега...
И всичко,  което зовеме реално
се влива в предвечната дива и бистра вода.

© Диана Бойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??