Feb 18, 2009, 9:30 AM

Вода 

  Poetry » Phylosophy
766 0 5
Сега или утре.
Никога вече - завинаги.
Някъде просто изчезва брега...
И всичко,  което зовеме реално
се влива в предвечната дива и бистра вода.

© Диана Бойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??