18 февр. 2009 г., 09:30

Вода 

  Поэзия » Философская
751 0 5
Сега или утре.
Никога вече - завинаги.
Някъде просто изчезва брега...
И всичко,  което зовеме реално
се влива в предвечната дива и бистра вода.

© Диана Бойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??