10 jun 2014, 19:23

Воденица без вода 

  Poesía
673 0 4


***

На улицата срещнах я веднъж,
навела беше гордата глава.
Жената изоставена от мъж
е като воденица без вода...!


СО06062014СФ

© Свободей Огражденец Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??