Не на телевизора!
Днес в пълния хладилник
е истината.
Даже не във виното.
Същият зверилник.
Не понасям себе си,
а искам...
На делника казиното
върти рулетка.
На кого потребен си?
Таблетка.
Главоболието мина.
Водоравно.
И хладилник.
Пусто...
© Дияна Ханджиева Todos los derechos reservados