21 dic 2007, 11:51

Война 

  Poesía
640 0 5
 

Война

 

Предпочитах те във всяка ситуация.

Омръзваше ми, губих те, очаквах те.

Презирах те, Обичах те, доказвах се.

Намразвах те и влюбвах се...

Отказвам се.

 

Война на чувства,

Война на гордост

Война на мисли

Война - изкуство.

© Лили Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??