21.12.2007 г., 11:51 ч.

Война 

  Поезия
638 0 5
 

Война

 

Предпочитах те във всяка ситуация.

Омръзваше ми, губих те, очаквах те.

Презирах те, Обичах те, доказвах се.

Намразвах те и влюбвах се...

Отказвам се.

 

Война на чувства,

Война на гордост

Война на мисли

Война - изкуство.

© Лили Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??