Dec 21, 2007, 11:51 AM

Война 

  Poetry
642 0 5
 

Война

 

Предпочитах те във всяка ситуация.

Омръзваше ми, губих те, очаквах те.

Презирах те, Обичах те, доказвах се.

Намразвах те и влюбвах се...

Отказвам се.

 

Война на чувства,

Война на гордост

Война на мисли

Война - изкуство.

© Лили Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??