1 nov 2013, 16:01

Вот на недоверие 

  Poesía
425 0 0

Една капка от първия есенен дъжд
се приземила с тихичка стъпка
върху чадъра ти, който все още обичам.

Ти не усети, както и аз,
ала за капката било е въздишка
за нейния последен и никому неизвестен
любовен вот, вот на недоверие.
Странно обаче, не бил той към нас,

насочен бил към есента.

© Делян Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??