1 ago 2017, 11:15

Врабче 

  Poesía » Otra
257 0 1

Не подминавай моето градче-врабче.

Изчуруликай ми

за клоните, цветята и тревата,

звездите, слънцето, луната,

вятъра, дъжда, и стряхата,

където свил си своето гнездо.

© Асен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??