1 авг. 2017 г., 11:15

Врабче 

  Поэзия » Другая
297 0 1

Не подминавай моето градче-врабче.

Изчуруликай ми

за клоните, цветята и тревата,

звездите, слънцето, луната,

вятъра, дъжда, и стряхата,

където свил си своето гнездо.

© Асен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??