7 mar 2013, 22:36

Врагове 

  Poesía » De amor
520 0 0

Винаги сме били врагове

и това няма да се промени.

Но тази болка ме кара да се замисля

защо сме така жестоки.

Знам, когато падна, ти

ще си на първа линия,

но няма да ми подадеш ръка.

Тази вечер пак не спя и мисля

защо стоим от двете страни на бойното поле.

Приятели няма да станем,

но поне остани.

Гледай, сама ще се изправям,

само защото знам, че ти си срещу мен.

Това може ли да се нарече любов,

ако един срещу друг вървим.

Не искам мир, защото знам, че

ще воювам срещу теб и по-сладка

ми се вижда войната.

Обещах си по-добро място, а

вече вървя право към Ада и ми харесва.

Слагам тежката броня и само напреде вървя.

Знам, там си някъде ти.

И дори да те срещна като непознат,

ти си моят скъп враг.

Колкото и да е опасно, няма да съм аз тази,

която ще си тръгне първа.

Във войната всичко е въпрос на чест

и до края ще сме единствено врагове.

Приятели и врагове.

 

 

 

 

 

 

© Рокситу Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??