9 oct 2008, 21:25

Вратата 

  Poesía
441 0 1
Може би ще бъде
късна нощ,
когато отново
почукаш на
зиналата врата.
Ще бъде самотно
и мрачно.
Ще бъде студено
и тихо.
Може би ще
застана до теб
на онази врата.
Врата, която
затваря вечността.

© Александра Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??