12 abr 2005, 21:40

Вредно кафе? 

  Poesía
761 0 3

Не искам и трохичка да остане
върху трапезата, която ще ти сложа.
До дъно ще изпием пълната със вино кана,
със залъци ще обереме соса.
Когато глад и жажда утолиме
едно кафе ще ти направя.
Нощта е дълга – нека да решиме,
какво ще взима и какво ще дава.

© Георги Динински Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??