12.04.2005 г., 21:40 ч.

Вредно кафе? 

  Поезия
755 0 3

Не искам и трохичка да остане
върху трапезата, която ще ти сложа.
До дъно ще изпием пълната със вино кана,
със залъци ще обереме соса.
Когато глад и жажда утолиме
едно кафе ще ти направя.
Нощта е дълга – нека да решиме,
какво ще взима и какво ще дава.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??