Забързани, обзети от копнежа,
търчим в любовен кръговрат
И всеки малко или много е невежа,
перфектни няма в този свят.
И питам се, защо ли не прощаваме
на онзи, който е във грешка,
А търсим други и на тях я даваме…
Милувката, тъй искрена… Човешка.
Сменил съм много хубави любови,
признавам и със тях съм бил щастлив,
Но само ти в сърцето ми зарови
твоя облик светъл и красив!
Поне след всичко между нас
добър урок остави в мене…
„Добре е да живееш във захлас,
но на любовта ù трябва време!”.
© Станислав Недялков Todos los derechos reservados