Jan 31, 2013, 9:16 AM

Време 

  Poetry
623 0 1

 Забързани, обзети от копнежа,

търчим в любовен кръговрат

И всеки малко или много е невежа,

перфектни няма в този свят.

 

И питам се, защо ли не прощаваме

на онзи, който е във грешка,

А търсим други и на тях я даваме…

Милувката, тъй искрена… Човешка.

 

Сменил съм много хубави любови,

признавам и със тях съм бил щастлив,

Но само ти в сърцето ми зарови

твоя облик светъл и красив!

 

Поне след всичко между нас

добър урок остави в мене…

„Добре е да живееш във захлас,

но на любовта ù трябва време!”.

© Станислав Недялков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??