(опит за бяло...)
Аз никога не съм обичала зимата
но ми се случи ТИ и промени ме...
и аз започнах...
с любовта към Декември,
в мига, който ме попита
дали ми е студено.
Помня онзи вълшебен миг…
ти помниш ли
в който преобърна живота ми
студено ли ти е – попита ме
какво ли съм усетила тогава
предусещах ли знаци
различно движение на въздуха...
предполагах ли любов, в теб, в мен?
кой може да разгадае бъдещето?
А и то май наистина не позволява...
всеки път, щом надникнеш в него, се променя...
сигурна съм прошепнах ти
здравей не ме познаваш, но не задълго,
защото обещавам ти, че до две седмици
ти ще се превърнеш в най-важното нещо за мен
студено ли ти е
Попитай ме пак…
като тогава…
тогава е сега
има една теория…
всички неща се случват в един и същ момент
© Мойра Todos los derechos reservados