Днес, сега на мига във време
на време ще намеря време
От утрин до здрач без бреме
като едното време ще те намеря
Насред полето в цветовете
в морето на боговете
Стихийна муза на умовете
в тишината на ветровете
Без дъх да те остави
на време да те вземе
като пролет ще разлисти
като лято ще стопли
И потопен в сън мечтан
разтопен в блян замечтан,
във време, където няма време
дойде време да е без време
© Dimitar Georgiev Todos los derechos reservados