28.05.2019 г., 14:03 ч.

Време 

  Поезия » Любовна, Философска
394 3 2

 

Днес, сега на мига във време
на време ще намеря време
От утрин до здрач без бреме
като едното време ще те намеря

 

Насред полето в цветовете 
в морето на боговете 
Стихийна муза на умовете
в тишината на ветровете

 

Без дъх да те остави 
на време да те вземе
като пролет ще разлисти
като лято ще стопли

 

И потопен в сън мечтан
разтопен в блян замечтан, 
във време, където няма време
дойде време да е без време

© Dimitar Georgiev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??