Време е нещо да ви подаря
и затова искам да ви благодаря.
Защото вие всички бяхте до мен
и правите щастлив всеки мой ден.
Какво още да ви дам?
Все още аз не знам!
Вие сте хора човечни!
Толкова много сърдечни!
© Нина Петкова Todos los derechos reservados