Време е сега за друго,
на страданието днес слугувам,
а преди слугувах на разврата.
Жени много и все красиви,
от всеки свой флирт тъй щастливи,
всеки миг с тях е много кратък.
Развратът всичко определя,
на сърцето определях
ходове измамни и безсрамни.
Ходовете бяха мои,
вече всичко знам какво е,
беше време да науча.
Време беше за купони,
в барове и по балкони,
за викове тъй радостни но и лавина-глупост.
Време не бе но аз го глътнах,
към разврата аз пристъпих,
колко жени са му господарки.
Време беше да си ида,
сърдя се че ми завиждат,
любовта тъй властно и глупаво притисках.
Време е сега за друго,
отърсил съм се от заблуди,
време е да мисля и искам да обичам.
Влюбена жена не виждах,
нито търсех, нито виждах,
аз любов очаквам обаче не я виждам.
21.05.21
© Todos los derechos reservados