11 abr 2012, 9:35

Време е за сбогом 

  Poesía
804 0 0

Време е да си кажем сбогом
и за последно да се съберем.
Очи в очи, ръка в ръка,
за час-два да поседим така
и да си спомним за добрите времена.
За последно днес, аз съм с теб.
Време е
всеки да поеме по пътя свой.

Ще си тръгна
и назад не ще се обърна,
ще те забравя аз.
Спомените ще залича,
за да не ми напомнят те за теб.
А чувствата ще запратя
на дъното на душата
и там завинаги ще останат те.

Но как любовта си към теб да залича,
болка жестока ще ми причини това.
Но ще се преборя с всичко аз
и раните свои ще залича.
Ще си тръгна и сбогом ще ти кажа,
и щастлив да си ще ти пожелая,
а мен не ме мисли,
сама ще се оправям занапред. 

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??