Време есенно...
( настроение)
Топли падат, падат кестени,
зрялост щедра клони вие,
а от Есента увесени-
вятърът из тях се крие.
Късно Слънцето изгрява
сънено във време есенно,
но кънти от птича врява
и в душата ми е песенно...
... И вървя под листопада,
и се радвам, че живея,
че душата ми е млада,
и че с нея не старея...
Коста Качев,
Есента
© Коста Качев Todos los derechos reservados