15.01.2015 г., 7:57 ч.

Време есенно... 

  Поезия » Пейзажна
408 0 3

 

    Време есенно...

     ( настроение)

Топли падат, падат кестени,

зрялост щедра клони вие,

а от Есента увесени-

вятърът из тях се крие.

 

Късно Слънцето изгрява

сънено във време есенно,

но кънти от птича врява

и в душата ми е песенно...

 

... И вървя под листопада,

и се радвам, че живея,

че душата ми е млада,

и че с нея не старея...

 

Коста Качев,

Есента

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??