Не бързай, време има –
за победи, загуби, реванш…
Тихо, от живота взима
и без получен картбланш.
Спомените не връщай,
били са и останали до вчера,
за бъдещето – също –
то е днешната ни бариера.
Изживей момента
в усмивки, риск и любов,
човекът е монета,
рестото е време за живот.
© Никица Христов Todos los derechos reservados