13 янв. 2019 г., 17:09

Време за живот 

  Поэзия » Философская
478 0 1

Не бързай, време има –

за победи, загуби, реванш…

Тихо, от живота взима

и без получен картбланш.

Спомените не връщай,

били са и останали до вчера,

за бъдещето – също –

то е днешната ни бариера.

Изживей момента

в усмивки, риск и любов,

човекът е монета,

рестото е време за живот.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??