В храста врабец.
Зад храста дебне
черен котарак,
забравил, че крилата
означават свобода.
Когато парчето време
се изниже като
многоточие,
остават сенките.
Прочели смисъла.
© Ванко Българионъ Николов©° ®•Ⓥ
© Ванко Николов Todos los derechos reservados