20.03.2018 г., 22:32 ч.

Време за летене 

  Поезия
605 0 1

Време за летене


 
В храста врабец. 
Зад храста дебне 
черен котарак,
забравил, че крилата 
означават свобода.
Когато парчето време 
се изниже като 
многоточие,
остават сенките. 
Прочели смисъла.

© Ванко Българионъ Николов©° ®

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??