13 mar 2005, 20:04

Време за раздяла 

  Poesía
1241 0 2
И ако чашите са празни,
но не по празни от душите,
то всичките надежди са напразни,
дошло е време двамата да си вървите!
А вечните молитви безотказни,
трябва  може би  да прекратите!
И, щом се гледате с очи омразни,
време е и двамата да си вървите...

© Катя Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??