Mar 13, 2005, 8:04 PM

Време за раздяла 

  Poetry
1239 0 2
И ако чашите са празни,
но не по празни от душите,
то всичките надежди са напразни,
дошло е време двамата да си вървите!
А вечните молитви безотказни,
трябва  може би  да прекратите!
И, щом се гледате с очи омразни,
време е и двамата да си вървите...

© Катя Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??