2 may 2007, 18:31

Времето 

  Poesía
402 0 1

косите побеляха
слънцето изгря
птичките отлетяха
и ти с тях отлетя


вълните се блъскат
нервно в скалите
ръцете се отпускат
и допускат мечтите


миналото бясно се бунтува
като камък хвърлен потъва
и окото си спомня дори
и отново потичат сълзи


а сърцето се нервно вълнува
не допуска спомена стар
като пътник се силно страхува
и напада бедната твар


но побелелите коси се ветреят
и времето не може да ги спре
като влюбени които копнеят
в общо разбито сърце


времето враг е достоен
и напомня любимец покоен
така на удара връща с удар
а на болката с копнеж...

© Няма значение Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??