19 may 2017, 22:32  

Времето 

  Poesía » Otra
289 0 0

 

Времето

 

Времето лети ли?
То просто е сега и тук.
Относително сивее с часовников
                          отрязан звук.
В космични измерения
                            всеки миг е векове
и в него се побират
                             Светове и Светове!
В знака за безкрайност
                              всеки Път е "запетая."
Седемцветно ли върви,
                               във времето следи оставя!
Изгревно орозовява.
Денят е слънчев кръгъл диск,
залезно търкулва тяло,
заспива в небесен аметист.
Кръговрати преминава,
в люлката му се въртим,
в цветната небесна пяна-
и отново тук се преродим!


Елеонора Крушева

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Това не е прогноза на Емо Чолаков, всеки може да прецени от неговата гледна точка!

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??