15 abr 2007, 15:49

Времето е от значение 

  Poesía
633 0 0
Обичал ли си ме? Кога?
Аз защо не разбрах?
Съжаляваш ли? Сега?
И това да разбера, не успях.

Остави ме
и каза, че няма смисъл.
И какво, забрави ли ме?
Да, нали? И при друга даже си изтичал.

Сега защо се връщаш?
Очите ти пак надежди даряват.
Добре, ела. Можеш да ме прегръщаш.
Но вяра в мене не остана.

© Иянира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??