16 jul 2017, 23:32

Времето е в нас, а ние... 

  Poesía
465 0 2

 

Времето е в нас, Апостоле, променя ни – 
бавно, упорито, неизменно…
Ние няма да останем в него – дребни сме,
липсва ни безмерната ти смелост!

© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??