16.07.2017 г., 23:32 ч.

Времето е в нас, а ние... 

  Поезия
464 0 2

 

Времето е в нас, Апостоле, променя ни – 
бавно, упорито, неизменно…
Ние няма да останем в него – дребни сме,
липсва ни безмерната ти смелост!

© Екатерина Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??