Jul 16, 2017, 11:32 PM

Времето е в нас, а ние... 

  Poetry
417 0 2

 

Времето е в нас, Апостоле, променя ни – 
бавно, упорито, неизменно…
Ние няма да останем в него – дребни сме,
липсва ни безмерната ти смелост!

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??