Кажи ми , ще бъдеш ли
някога до мен ,
защото времето изтича
и ми е студено .
Ще искаш ли
да те опитомя отново ,
защото времето изтича
и утре е нов ден .
Ще бъдеш ли добър
ще позволиш ли
да те докосвам ,
защото времето изтича ,
а още имам хиляди
въпроси .
Ще посрещнем ли
заедно изгрева ,
ще запалим ли звездите
нощем ,
защото времето изтича ,
а аз не мога да се моля
повече...
© Jivka Koleva Todos los derechos reservados