18 may 2007, 16:58

Времето лети 

  Poesía
484 0 0
Времето лети.
Чувствам се малка.
Взирам се през прозореца.
Мечтая за теб.
Опитвам се да задържа мига,
в който върви ми мисълта
 към тебе тъй чисто.
Губя време, а бих 
могла да съм до тебе.
Безбройни мигове,
пропуснати възможности,
хиляди мечти и
едно истинско желание -
да вървим ръка за ръка
във всеки миг на
усмивка и тъга.
Времето лети...
да полетя с него искам и
час по-скоро в теб
да се притискам.

© София Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??