26 sept 2015, 10:35

Времето няма да се върне 

  Poesía » De amor
394 0 0

Ти ме притежаваше.

Сърцето ми отдавна беше твое.

Още щом те срещнах,

почувствах в тебе нещо мое.

 

Но пътеките различни са сега.

Отвеждат ни в различни посоки.

Нима сама си тръгна любовта

или самите ние сринахме я до основи?

 

Виновна съм. Виновен си.

И двамата по равно сме виновни.

Но сега, колкото и да боли

времето няма да се върне, запомни.

© Надежда Т Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??