26.09.2015 г., 10:35 ч.

Времето няма да се върне 

  Поезия » Любовна
389 0 0

Ти ме притежаваше.

Сърцето ми отдавна беше твое.

Още щом те срещнах,

почувствах в тебе нещо мое.

 

Но пътеките различни са сега.

Отвеждат ни в различни посоки.

Нима сама си тръгна любовта

или самите ние сринахме я до основи?

 

Виновна съм. Виновен си.

И двамата по равно сме виновни.

Но сега, колкото и да боли

времето няма да се върне, запомни.

© Надежда Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??