23 nov 2022, 10:28

Времето разделя 

  Poesía » De amor
518 0 2

   

   Времето разделя

 

Времето събира,

времето разделя…

Той, животът, си върви,

отминават идващите дни.

 

Тебе не откривам

и душата страда…

Само птиците в небето

се докосват до сърцето.

 

Връщам се отново

и те търся дълго…

Бягат мисли, липсват думи,

моят път към теб се губи.

 

Времето събира,

времето разделя…

Пак е вечерта красива,

но е тъжна, мълчалива.

 

         Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??