30 sept 2009, 13:37

Времето в мен 

  Poesía
541 0 4

Понякога съм като дъжд предесенен,
спокоен в своя ритъм къс.
Тогава да говориш с мене лесно е - 
попивам в думите ти като в пръст.

Понякога съм като буря зимна,
стихията във мен расте.
Тогава да те чуя трудно е.
Във вихъра не чувам гласове.

Понякога съм като пролет бяла
и нежна, като цъфнало кокиче.
Тогава просто те прегръщам..
и до безумие обичам.

Понякога се будя с изгрева,
огряващ топло моите коси.
Тогава съм щастлива, слънчева.
Говоря ти със лятото в очи.

Реката на сезоните се стича
в сърцето ми... А времето във мен
не се научи никой да обича...
... И отминават ден след ден...

© Стефка Крушарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??